sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Meidän häissä

Kuten jo vanhassa blogissa ehdin kertoa ja aloitella, aion monen muun bloggaajan tavoin kertoa blogissani hieman hääjuttuja. Alunperin ajattelin, että jakaisin tänne vain lähinnä niitä DIY-juttuja. 

No, juttusarjan alkaminen on kuitenkin viivästynyt pienen pettymyksen vuoksi. Olin nimittäin kesällä häitä järjestellessäni muka niin kiireinen/laiska, etten räpsinyt tekovaiheessa yhdestäkään näperryksestäni kuvia. Odotinkin hääkuvia sitten kuin kuuta nousevaa koska kuvittelin kuvaajan kuvanneen myös noita näperrettyjä juttuja. Olin kuitenkin surullisen väärässä eikä 380 kuvaan ollut eksynyt juuri lainkaan kuvia mistään koristeista tai muusta näperryksestä joita oli ripoteltu ympäri juhlapaikkaa. Pettymystä tosiaan. Onneksi kuvat kuitenkin kuvasivat häiden tunnelmaa ja vieraita juuri sellaisena kuin ne olivat, niin enpä voi valittaa. Toivon myös, että joku häävieraista olisi napsinut jotain kuvia, jotka joskus eksyvät minunkin näkyviini.

Joitain kuvia yksityiskohdista kuitenkin toki on, joten aivan kokonaan ette näiltä hääjutuilta nyt välty. Ensimmäisenä kuvat häätilasta.
Kuten kuvista näkee juhlatilamme oli todella valoisa ja avara. Isot ikkunat antoivat kauniiseen vanhaan puistoon ja päivä oli varmasti kesän lämpimin ja aurinkoisin. Oli siis virhe sijoittaa itsemme istumaan selkä ikkunaan päin suoraan auringonpaisteeseen, kuuma tuli ja vähän siirreltiin pöytää eteenpäin siinä salavaivihkaa muiden syödessä.

Pöytäryhmät laitettiin neliöiksi niin, että yhdellä sivulla istui aina kaksi henkeä, pariskuntia tai sattumalta vierekkäin päätyneitä, ja neliöt sitten ripoteltiin vinottain riveihin, eli lähes sikin sokin.

(Kuvissa huonosti näkyvät) Pöytäkoristeet halusin pitää simppeleinä, luonnonmukaisina ja vaaleina ja siksi pöytien keskelle päätyikin vain pyöreitä kiviä ja simpukoita joita oltiin keräilty ulkomaanmatkoiltamme yhdessä olon ajan. Pöytäkukiksi valikoitui ihanan kampaajani (ex-floristin) vinkistä edullinen, rento ja herkkä idea: "jämä"ruusujen nuput erilaisissa juomalaseissa. Huiskulasta saa nimittäin tilattua tällaisia jämäruusuja sadan kappaleen ämpäreissä. Ruusut on siis varsiltaan jotenkin liian vänkyröitä ja eivät siksi kelpaa muuhun myyntiin - mutta kelpaavat varsin hyvin pelkkinä nuppusina. Kukkakaupan tilaamana ämpäri maksoi meille noin 40 € (mutta kukkaliikkeen tukkukortilla olis päässy vielä paljon halvemmalla) ja ruusujen värin sai pyytää, joskin aivan takuuta juuri tietyn sävyn tai lajikkeen saamisesta ei ole. Me haluttiin vaan vaaleita perusruusuja, joten tietyllä sävyllä tai lajikkeella ei ollut väliä, kuitenkin meidän ämpärissä kukat vaikutti olevan aivan samaa lajiketta ja saman sävyisiä kaikki. Suosittelen jos haluaa säästää ja on valmis itse hieman varsia leikkelemään. 

Pöytäkuvissa vilahtaa myös vieraskirjan sivuja ja lapsille tarkoittettuja värikynäsettejä. Paikkakorteista myöhemmin lisää, mikäli onnistun löytämään jostain kuvia niistä.

Niin, ja kuten näppärimmät huomaa, pöytänumeroiden paikkaa toimitti sukulaisilta lainatut mölkkypelin palikat. Niihin oli sidottu juuttinarulla pienet ohjelmalappuset kiinni. Hieman sain ehkä epäileviä katseita kun pyysin peliä lainaan ja sanoin tarvitsevani sitä hääkoristeluissa, mutta hyvin ne palikat sitten pöytiin musta sopivat. Kuvia ei tosin niistäkään taida enempää olla. Harmi sinänsä.

Jatketaan tästäkin aiheesta myöhemmin lisää.
Mukavaa alkavaa viikkoa!
<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti