lauantai 3. marraskuuta 2012

Meidän häissä: lyhdyt

En ole saanut vielä metsästettyä yhtään sellaista hääkuvaa, jossa näkyisi pimeän tullen pöytiin lisatunnelmaksi kiikutetut lyhdyt. Mahtaako sellaisia kuvia kenelläkään ollakaan, sillä lyhtyjen tuonti jäi hyvin myöhäiseksi Tällaisia kotilattialta kännykällä napattuja kuvia kuitenkin löytyi jokunen. 

Askartelin siis häihin sukulaisilta kerätyistä lasipurkeista tällaisia hiekka-lyhtyjä. Lasipurkkejahan ei kuulemma saisi tuikkukippoina käyttää, mutta meilläpä käytetään kunhan hyvin vahditaan. Itseasiassa ainoa lasiesine joka meillä on koskaan tuikun polttamisesta haljennut on PartyLiten tuikkulasi. Ja ihan niitä merkin omia tuikkuja siinä polttelin.

No takaisin asiaan. Tarvittiin siis pestyjä lasipurkkeja, vedellä ohennettua askarteluliimaa ja hiekkalaatikolta kaivettua siivilöityä hiekkaa. Halutessaan olis voinut sekoittaa hiekkaan jotain glitterjauhetta niin olis saanu vähän blingimpiä tuikkulyhtyjä, mutta itse pyrin hyvin luonnonmukaiseen lopputulokseen.
Lyhtyjä tuli tehtyä yli 40 kpl. Ja läheskään kaikki eivät edes päässeet juhlapaikalla esille. Nyt on sitten ulkovarastossa korit täynnä lyhtyjä. Toivon, että ne selviävät talven pakkasista ja voin ensi kesänä käyttää niitä vaikka pihan tunnelmoittamiseen. Uloshan niitä ei oikein voi jättää, sillä liima ei ole vedenkestävää. 


Sellainen diy-juttu tällä kertaa.

<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti