perjantai 19. lokakuuta 2012

Remontin väliaikatiedote

Kommentoija kyseli vanhassa blogissa kuvia rappukäytävästä ja tässähän näitä nyt on. En ollut kuvaillut rappuja, sillä siellä täällä on vielä pientä säätöä, mutta nyt kuitenkin iltahämärässä napsin pikaiset kuvat antamaan edes vähän osviittaa siitä mitä on tapahtunut. Rapuista vilahtaa alkuperäiskuvia vanhassa blogissa.


Effex-paneelia ja Tunto-maalia seinissä, Tunnon kanssa saman sävyistä perusmaalia rappujen pystypinnoilla ja nuo askelmat on ihanaa ja tosi painavaa akaasiapuulevyä. Appiukko kehitti tuohon seinäpanelointiin vielä tollaisen kivan pienen hyllynkin.

Nyt kun raput on esitelty saan samalla sujuvasti kerrottua muita remonttikuulumisia. Jotka ovat tosin valitettavan vähäisiä.

Remontissahan eletään tällä hetkellä sellaista odotusvaihetta. Turhauttavaa odotusvaihetta. Kuten ehkä keväämmällä mainostin, oli suunnitelmissa aloittaa kerroksien 2 ja 3 remontointi hyvissä ajoin alkusyksystä. Paino taivutuksella oli suunnitelmissa. Kuten arvata saattaa, on aikataulu venynyt ja paukkunut pitkin syksyä erinäisten kiireiden ja matkojen takia. Kahden kerroksen tyhjennysurakka, joka oikeasti hoituisi tehokkaasti parissakin päivässä, on nyt vienyt pari kuukautta, kun deadlinen siirtyessä aina pidemmälle on tavaraa paikkailtu ja siirrelty paikasta toiseen vain silloin tällöin. Jos oltaisi pysytty suunnitelmissa, pitäisi kodin jo alkaa näyttää valmiilta. Kuitenkaan vielä ei tosiaan ole aloitettu edes purkamaan. Sanoinko jo, että turhauttavaa?

No, turhautumisesta huolimatta ei auta kuin alistua odottamaan ja toteamaan kliseisesti, että tätä tämä elämä on; kiireitä ja suunnitelmanmuutoksia. Valoa pilkistää kuitenkin, sillä huomiseksi on taas aikaa varattuna tyhjennykseen nro. 513, jonka pitäisi olla lähes viimeinen tarvittava. Ehkä jo marraskuun alussa puretaan!

Kuvia on luonnoksissa odottamassa postauksia.
Siispä palataan taas kun inspiraatio niiden ympärille kirjoittamiseen iskee.
<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti