maanantai 1. huhtikuuta 2013

Sinertäviä unelmia

Kun influenssasta päästiin, tuli kellariin vierailulle noro. Ei kiva vieras, joka onneksi kohteli meitä hieman lempeämmin kuin olen kuullut sen pahimmillaan muita kohdelleen. Se siitä aiheesta. Sairaslomailun ajanvietteeksi ja pääsiäisen tuomasta keväästä innostuneena olen katsellut entistä värikkäämpiä sisustuskuvia. Ensimmäisenä esittelen teille sinertävät. Perinteinen sinivalkoinen sisustus ei ole mieleeni, mutta sinisien, turkoosien ja sinivihreiden sävyjen sekoittelu kiinnittää huomioni aina. Turkoosi ja petroli taitavat olla ikuisuuslemppareitani. 
Meillä on tosiaan aika neutraaleihin ja maanläheisiin sävyihin kallistuva maku, mutta yhden huoneen, extrahuoneen, jonka uudelleennimesin "luovuushuoneeksi", olen päättänyt sisustaa raikkaan värikkääksi. Katsotaan mitä siitä sitten tulee kun on sen aika.Kuvat kollaaseihin on ryöstelty vähän sieltä täältä googlen kautta hakusanoilla spring, decor, colourful, room.

Huomenna on pitkien pyhien jälkeen taas arki. Mäkin pääsen pitkästä aikaa oikeesti töihin ja ihmistenilmoille kun tauditkin alkaa olla selätetty. Jibii!
<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti