sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ei voi olla hymyilemättä

kun on takana näin epätavallisen kiva tavallinen viikonloppu. Vaikka mies on reissussa ja vähän on ikäväkin on tämä viikonloppu ollut jotenkin erityisen hyvä. Ensiksikin ilma on ollut mitä parhain. Kevät on vihdoin täällä ja tänään saattoi jo ajatella kesänkin lähestyvän. Kaunis kevätpäivä saa onnellisen kutkutuksen aikaan.

Olen myöskin nauttinut erityisen paljon aamuista yksin. -Ei saa ymmärtää väärin.- Aamut kaksin on viikonloppuisin suurta parhautta, mutta välillä osaan vaan niin nauttia yksinäisestä aamusta, kun saa heti herättyä laittaa omat lempimusat soimaan, syödä aamupalaa yksin kaikessa rauhassa ja ihmetellä miten päivän sitten viettäisikään, ihan itselleen.

Tosin ihan itsekseni en tietenkään ole viikonloppua ollut. Eilen isä tuli avukseni remonttihommiin. Sekin oli jotenkin erityisen mukavaa että sai tehdä remonttihommia ihan kahdestaan isän kanssa. Samoin oli erityisen mukavaa lähteä isän kanssa katsomaan mummua kuntoutusosastolle ja istua siellä parin tuntia jutellen ja kuunnellen. Kotiin ajallessa koukattiin mummun lapsuuden maisemiin ja isä kertoili serkuista ja pikkuserkuista ja muusta. Illalla olin jotenkin vaan niin onnellinen että taisin täällä vaan hymyillä itsekseni.

Kittailuhommia oli nämä remonttihommat viikonloppuna. Kattokin on jo koolattu!
Eilisen kaltaista onnenkutkutusta ei tänään ole ollut, mutta kuitenkin sellaista yleistä tyytyväisyyttä oon tainnut huokua. Sain aamupäivällä siivoiltua ja talvitakit lähti varastoon odottamaan ensitalvea. Jaksoin aamupäivällä ehkä eilisen hyvänmielen voimin salillakin spurttailla enemmän kuin aiemmin. Ja sitten onkin loppupäivä mennyt remontissa, vaihteeksi taas appiukon kanssa kahdestaan. Menipä appiukko lupaamaan että kuuden viikon päästä olisi jo valmista keskikerroksessa. Mene ja tiedä, mutta ajatus lämmittää kyllä onnellista mieltä entisestään. 

Toivottavasti tulevallakin viikolla olisi näin onnellisen kutkuttavaa tavallista elämää.
Tällaiset onnellisuuskutkutukset vaan täytyy kirjoittaa ylös, että ne sitten kutkuttaa joskus myöhemminkin, muistellessa.

Kutkuttavaa viikkoa!
<3 kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti