maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tapettiunelmia

Hei taas. Mies palasi tänään töihin puolikuntoisena, kun taas minä raahustin sinne työterkkariin ja sain naamalleni hengityssuojaimen ja käteeni sairaslomatodistuksen vielä kahdeksi päiväksi. Toipilaana olen siis koittanut kuluttaa päiväni jotenkin, eli roikkunut netissä ihastelemassa tapetteja ja sisustuskuvia.

Tässä ei nyt kuitenkaan ole kuvia netistä, vaan kuvia sisustusliikkeen tapettikirjoista joita kävin jo yli kuukausi sitten ihailemassa. Sain luvan kuvailla kännykällä lemppareitani talteen ja tietenkin tahdon jakaa kuvia täälläkin.

Ensimmäisessä kollaasissa on ehdoton unelmatapettini. Nimittäin tuo The Ceylon collectionin kuluneen näköinen köynnöskuviotapetti. Tämän tapetin olen suunnitellut makuuhuoneeseen. Se on i-ha-na. 

The Ceyloniin kuuluvasta laivapostikorttitapetista nappasin kuvat ihan vaan meriaiheisista asioista pitävää miekkosta varten. Se voisi olla ihan vinkeä vaikka eteiseen, mutta todennäköisesti päädymme johonkin hillitympään.


Käytiin myöhemmin ohimennen miehen kanssa katsomassa näitä tapetteja kaksistaan. Hän ihastui (kuten arvasin) tuohon karttatapettiin, joka kyllä on tosi hieno. Sekin on The Ceylonista.

Lisäksi nappailin kuvia hieman villimmistä kuvioista. Sandbergin vintagetyyliset asusteet tai Yorkin avaimet voisi sopia myös eteiseen, mutta jälleen ollaan ehkä sittenkin liian kaukana siitä yksinkertaisuudesta mistä me eniten tykätään. Yorkin kapustat ja haarukatkaan tuskin pääsevät meidän keittiön seinälle vaikka tapetti vinkeä onkin.

 Sitten onkin nämä, jotka melko vakiona miellyttää mun silmää, nimittäin erilaiset köynnökset ja lehdet hyvin neutraaleissa väreissä. Ylärivillä olevien valmistajaa en enää muista ja muistilappu on hukkunut johonkin. Alarivin pienikuvioinen on Sandbergin tapetti ja isokuvioinen on Marimekkoa. Mies ei oikein lämmennyt näistä millekään, mutta mä vähän luulen että se ei vaan tajua sitä kokonaisuutta. Tosin ei nämä nyt monen viikon tuijotuksen jälkeen munkaan lemppareita ole.

 Tapettihaaveita on varmasti tiedossa vielä lisää. Kunhan talo alkaa valmistua on tapetoitavia huoneita enemmän kuin juuri nyt pystyn sisäistämään. Mutta onneksi (se kuuluisa kultareunus sille pilvelle) siihen että ollaan tapetointivaiheessa on vielä pitkä matka. Taidankin hyödyntää nämä viimeiset sairaslomapäivät piirtelemällä sisustussuunnitelmia.

Palataan siis taas.
<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti