torstai 15. marraskuuta 2012

Kellarin tunnelmaa


Marraskuu on mennyt hirmuisen nopeasti. Nythän ollaan jo puolivälissä ja ihmiset jopa suunnittelee jo joulua. Me ollaan tässä syksyisessä olossamme vietetty lähes kaikki liikenevä vapaa-aika kellarin sohvalla. Remontti edistyy (tai ei edisty) yhtä piinaavan hitaasti kuin aiemmassa remonttipäivityksessä kerroinkin.  

Ymmärtänette, että jos vähät vapaahetket koomataan sohvalla ja mitään uutta ei remontissakaan vielä ole syntynyt, ei blogiinkaan hirveästi ideoita tästä arjesta revitä. Elän kuitenkin vakaassa uskossa, että nyt viikonloppuna kun yläkerrat tyhjenee lopuista tavaroista ja viikonpäästä puretaan vanhaa pintaa, niin sitten alkaa sitä uutta syntyä. Uutta, kodikasta, raikasta ja meidän näköistä. Toki ensin vain uutta tylsää johtoa ja putkea, mutta lopulta se uus koti. 

Tähän väliin, niitä remonttikuvia odotellessa halusin jakaa tänne kuvia joita räpsin kellarin sohvalta eräänä iltana. Mielestäni kellarin "palkkien"valaisinratkaisut näkyy näissä kuvissa nii edukseen ja muutenkin lämmin tunnelma on just sitä mitä se on. Hylly on ensimmäiseen yhteiseen asuntoon hankittu tv-taso, jota saa kätevästi muunneltua pinoamalla laatikoita erilailla. Raahasin laatikot tänne alas tuossa viikko muutama sitten. Olen suunnitellut jo pari vuotta virkaavani noihin kuutioihin vaaleista matonkuteista koreja, mutta toistaiseksi se vielä on koriton. Erilaisia laatikoita on sentään saatu hankittua.

Sellaista välilöpinää tänään. Enskerralla sitten oikeesti vaikka niitä remontti before-kuvia.
Lämpöistä marraskuuta!
<3 Kiskis

1 kommentti:

  1. Heippa Kiskis! Mulla on sulle tunnustus http://424kmlounaaseen.blogspot.se/

    VastaaPoista